Pártolói tagság!

Szőke Péter képe

Ma az az érdekes dolog történt, ahogy itt ülök a gép előtt az a gondolatom támadt, hogy na akkor szavazok ezen a héten is a hét képére! Ahogy megnyitom a főoldalt, hát nem találom a gombot, ahol szavazni lehet. Nézem a tagságom, hát látom, hogy már csak "TAG" vagyok. Először az gondoltam, hogy valami frissítési vagy generálási hiba, de ahogy nézem a többieket is, hát vannak ott pártoló tagsággal rendelkezők, tehát az nem lehet hiba.
Nézem az e-mailjeimet,hogy kaptam-e levelet arról, hogy fizessem be a pártolói díjat, de nem találtam ilyet csak 2013-2014-2015 és 2016-ost.

Tehát idén nem kaptam ilyen jellegű levelet, hogy:

„Eltelt egy év. Ismét elérkeztünk oda, hogy a BPH tárhelyének
előfizetését meg kell hosszabbítanunk, ezért újra szükségünk van
pártolói tagjaink segítségére.
Ha továbbra is érdemesnek tartod rá az oldalt, és a lehetőségeid is
megengedik, akkor a korábbi összeggel (3000 Ft) megint hozzá tudsz
járulni kis közösségünk fennmaradásához.

Ha úgy döntesz, hogy pártolói tagságodat megtartod, és továbbra is a
támogatónk maradsz, akkor az összeget az alábbi számlára tudod utalni....” (Ez a tavalyi levél)

Mivel már a kezdetek óta (mióta van ilyen) pártolói tag vagyok nem hiszem, hogy kimaradtam volna a listából. Mindezt annak a beszélgetésnek tulajdonítom, amit Ónodi Mikivel folytattam le a homokozóval kapcsolatban, miszerint ez csak az övék!!!!!!!
Hogy őszinte legyek, nem ezt vártam volna el az adminoktól. Úgy érzem ez egy kicsinyes bosszú részükről. Hát szerintem elég kisstílű magatartás részükről annak tükrében, hogy nem azért voltam pártolói tag mert itt éltem ki magam, hanem mert úgy gondoltam, tartozok ennyivel a magyar természetfotózásért,ha már létrehozták ezt az oldalt ne hagyjuk elveszni.
Úgy látszik, itt az a fasza tag, aki csak bólogat, helyesel, mindent rendben talál, hálálkodik, hogy jaj de ügyesek vagytok hogy már szerdán fent van az új hét képe stb...

Úgy gondolom, hogy a BIRDPHOTOGRAPHY.HU a fotóimmal gazdagabb lett mind a webes megjelenésével mind a kiállítások alkalmával, de ha így gondoljátok, hogy még csak meg sem kérdeztek, akkor nekem is el kell gondolkodnom a jövőbeni hozzáállásomról.



© 2011 All rights reserved BPH.