Schmidt Egon könyv Ujhelyi Péter képkérese.

Szőke Péter képe

Sziasztok! Ujhelyi Péter megkeresett 2019. szeptember 21-én, melyben ezt írta!

Kedves Péter!

A BPH-ról ismerlek, Lóki Csabától kaptam meg címedet, és azért írok Neked, mert szeretném Tőled elkérni Schmidt Egon készülő - általam szerkesztett - könyvéhez egy képedet , amelyet nézőképekben itt csatolok! Az említett kötethez a BPH 90 jeles fotográfusát tervezem felkérni, már jó részüktől megérkeztek a képek. A művet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület adja ki, és a mai magas nyomdaköltségeket képesek finanszírozni, ám méltó honorárium fizetésére már nincs módjuk - ugyanakkor minden közreműködő kap dedikált tiszteletpéldányt e könyvből! Ha ilyen - a többiek által már elfogadott - feltételekkel Te is szívesen csatlakozol e jeles csapathoz, kérlek küldd el a jelzett képedet hozzávetőlegesen 4-5 MB-os méretű fájlban - amit előre is hálásan köszönök! Péter (Ujhelyi)

Ezután 2020. december 23.-án arra a kérdésemre, hogy mikor kapjuk meg a tiszteletpéldányt, azt a választ kaptam, hogy:
Kedves Druszám! A kiadó marketinges kollégáinak hetekkel ezelőtt leadtam a címlistát, jó-eséllyel napokon belül megérkezik. Legjobbakat: P.

Nem tudom rajtam kívül még kit keresett meg, de én még ebből a könyvből nem kaptam egyetlen egy példányt sem, de úgy hallottam, hogy megjelent!

Az MME természetesen erről mit sem tud. Azt mondta a gazdasági irodájuk, hogy Ujhelyivel már évek óta nem dolgoznak együtt.
Aki adott képeket a műhöz és nem kapott semmit, az legyen szíves itt csatlakozni ahhoz, hogy összesítsük a listát, kinek lógnak könyvekkel!
Ne hagyjuk már magunkat hülyére venni!

Szőke Petya



© 2011 All rights reserved BPH.