Képkidolgozás minősége vs. BPH

Palánkai Zsolt képe

Sziasztok,

Nehéz dolog ilyenről beszélni, viszont, elengedhetetlen.
Az interneten, a fotófeltöltő közösségi oldalakon nézelődve, akarva akaratlanul az ember azt nézi, hogy milyen minőségű fotók kerülnek feltöltésre. Természetesen ez a minőség időnként szubjektív. Mégis azt gondolom, hogy a manapség a neten fellelhető, téma szempontjából amúgy remek kép, a feldolgozás minőségén vérzik el!
Meggyőződésem szerint ezt legalább annyira meg kell tanulni, mint fotózni, és a digitális világban elengedhetetlen...
Aztán át kell, hogy lépjek a BPH- s cipőmbe és abból kitekintve kell megitélni az oldalt. Ha ezt teszem, akkor azt látom, hogy az elképzeléseimet messzemenően túlszárnyalta az indulás gyorsasága és az elképzelésem és saját mércém szerinti jó képek száma. Azonban azt is be kell látni, hogy szerintem még lehetne dolgokon javítani.
Nem titkolt álmom/ álmunk az sem, hogy a BPH illetve a BPH- n megjelenő képek mértékadóak legyenek/ lehessenek a hazai, vagy akár egy kicsit tágabb régióban. Ehhez viszont változni kell...
Ugye, az első felület, a főoldal, amivel egy látogató találkozik. Ezt kellene erősíteni? Vagy, valamilyen formában a feldolgozással kapcsolatos tapasztalatátadást kellene másként csinálni? Hogy látjátok?

Ezzel a témával az a célom, hogy beszéljünk ki magunkból minden elképzelést, lehetőséget, mert biztos vagyok abban, hogy a megoldás is a tagok fejében van!

Üdv
Zsolt© 2011 All rights reserved BPH.